Online programma

Magische tekentweedaagse

Verken de diepten van je artistieke ziel tijdens deze magische tweedaagse tekenretraite, vanuit het comfort van je eigen huis

Vanuit je huis

Een weekendje samen online tekenen, telkens van 10u tot 11u

Kijk wanneer je wil

Video- opnames blijven een week beschikbaar

Basismaterialen

Je kan al meedoen wat je in huis hebt aan teken- en of schildermaterialen

Even voorstellen

Jouw docenten

Hallo! Wij zijn Jonas Ghyselen en Mieke Fleurackers, beiden kunstenaars die creëren vanuit onze fascinatie voor de verbinding tussen deze wereld en de onzichtbare dimensies. Wij noemen het creatieve alchemie.
Telkens opnieuw zijn we verwonderd over wat er ontstaat wanneer we intuïtief werken en ons verbinden met de onzichtbare krachten die onze creativiteit aansturen.

Hoewel techniek en materiaalkennis natuurlijk ook belangrijk zijn, hebben we geleerd dat tekenen met intentie en diepgang veel meer teweegbrengt.

Er ontstaat een harmonie tussen kunst en leven, en er komen creaties tot stand die voorheen ondenkbaar waren. Magisch tekenen, of alchemistisch tekenen, draait om het uitdrukken van je ziel in plaats van je hoofd. Het is een reis van zelfontdekking, waarbij elke lijn of vlak een diepere betekenis kan dragen.

Tijdens onze online tekentweedaagse, willen we je graag de magie van het tekenen laten ervaren zodat je de kracht van je eigen creativiteit herontdekt.
Schrijf je in via onderstaande knop en verzeker jezelf van een plekje op onze magische tekentweedaagse!

Linda

Fantastische ontdekking!

Hoe leuk toch deze tekenlessen, zo waardevol en helend. Zo fijn dat de magische kant van het leven terug wat belicht wordt. Alles wordt er zoveel lichter door.

2- daags programma

In 60 minuten per dag naar meer creatief vertrouwen en rust in je hoofd.

Dit staat nu al voor je klaar

Voorbereiding

Ontdek de materialen die je nodig hebt om te starten en we hebben hier ook al een kleine bonus voor je klaargezet.

Dag 1: zaterdag

Kleur en harmonie

Op zaterdag duik je met Mieke diep in de betoverende wereld van kleur en harmonie. Je leert hoe kleuren niet alleen werken op emotie, maar ook helende eigenschappen hebben. Je ontdekt hoe je kleur kunt gebruiken om balans en welzijn te bevorderen.

Dag 2: zondag

Chaos, toeval en synchroniciteit

Op zondag neemt Jonas, een meester in het omarmen van toeval en chaos in de kunst, je mee om te leren hoe je de controle op een speelse manier kan loslaten zodat je je creativiteit de vrije loop laat. Ontdek hoe 'fouten' en onverwachte wendingen juist kunnen leiden tot de meest verbazingwekkende creaties. Laat los, herontdek je creatieve vrijheid en ontdek hoe je de magie van het onverwachte kunt omarmen in je eigen werk.

Example image

Carla

Meststoffen voor mijn creatieve groei!

Mieke en Jonas begeleiden me steeds zo goed. Ik sta altijd versteld van wat ik keer op keer kan creëren! Zij vormen mee de basis in het groeiproces dat ik steeds opnieuw in mijn kunst en mijzelf doormaak.

Doe ook mee

Je hebt binnen 5 minuten al toegang tot de voorbereidende les

Niet goed? Geld terug!

Veelgestelde vragen

Lees even deze veelgestelde vragen, zie je je vraag er niet bij staan? Stuur ons dan een mailtje via info@laboarte.be

  • Wanneer begint het? Wanneer je inschrijft en betaald hebt, dan start meteen de eerste les waar je alle voorbereidingen vindt. Daarna zijn er 2 live lessen op zaterdag 27 en op zondag 28 april 2024 telkens van 10 tot 11u via Zoom.

  • Hoe lang duren de Zoom live sessies? Zowel op zaterdag als op zondag werken we samen van 10 tot 11u maar nadien voorzien we nog een kwartier de tijd om je vragen te beantwoorden en ervaringen uit te wisselen.

  • Wat is de kostprijs? Al dat leuks voor slechts €14,99

  • Ik kan niet bij de Zoom-tekenles zijn op 27 en/of 28 april, is het dan de moeite? Live meedoen is natuurlijk leuker, maar je kan ook meedoen met de opname. De video blijft nog een hele week voor je beschikbaar.

  • Wat gaan we precies maken? Wat jouw ziel wil uitdrukken. Dat is voor ons een even grote verrassing als voor jou. Ieder mens is creatief en heeft een natuurlijk gevoel voor kleur, harmonie en spel. Je wordt stap per stap begeleid om vanuit je intuïtie te werken en te leren vertrouwen op het proces. Laat je dus verrassen van wat deze tweedaagse je mag brengen aan tekeningen en nieuwe inzichten.

  • Wat heb ik nodig om te kunnen meedoen? Een computer of tablet met goede wifi connectie, meevolgen op de gsm kan ook maar dan heb je wel goede ogen nodig ;-) Verder 2 vellen tekenpapier, wat kladpapier en verder kan je meebrengen wat je in huis hebt aan teken- en kleurmateriaal of het materiaal waar je het liefst mee werkt.